Hardlopen

Of je nu net begint met hardlopen, traint voor je eerste marathon of op zoek bent naar de nieuwste uitrusting en trainingsadvies, 🏃‍♂️We delen tips en inzichten om jou te helpen je doelen te bereiken en de schoonheid van het hardlopen te ervaren, of je nu op de weg of op het parcours bent. Laat ons je begeleiden en inspireren op jouw hardloopavontuur! 👟🗓️

Ontdek: halve marathons, hardlooptips, hardloopschoenen, marathons
Training: conditietraining, hardloopblessures, sportlab

Brooks Defyance

De Brooks Defyance is een neutrale hardloopschoen en verzekerd je van een soepele rit. Deze hardloopschoen is een uitstekende keuze voor hardlopers die op zoek zijn naar stabiliteit, comfort en duurzaamheid.
Lees meerBrooks Defyance
Marathon Two Oceans

Marathon Two Oceans

De Two Oceans marathon ultramarathon van 56 km of halve marathon die jaarlijks op Paaszaterdag in Kaapstad plaatsvindt en het parcours loopt langs de kust van zowel de Indische- als de Atlantische Oceaan loopt.
Lees meerMarathon Two Oceans
Marathon Londen - De marathon die iedereen wil lopen!

Marathon Londen

Over de Tower Bridge, langs de Thames, London Eye en Big Ben tot aan de finish voor Buckingham Palace. Deze marathon over een grotendeels vlak parcours vergeet je nooit meer!
Lees meerMarathon Londen
Marathon Chicago - Boek met startbewijs

Marathon Chicago

De start en finish zijn in het hart van de stad, met honderdduizenden toeschouwers die je toejuichen. Het parcours is vlak waardoor een snelle eindtijd hier heel goed mogelijk is.
Lees meerMarathon Chicago
Marathon Tokyo - Top 10 snelste marathons

Marathon Tokyo

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol uitdaging, triomf en inspiratie bij de Tokyo Marathon. Langs iconische bezienswaardigheden zoals de majestueuze Imperial Palace en de futuristische Tokyo Tower.
Lees meerMarathon Tokyo
Marathon Dublin - Het grootste stadspark van Europa

Marathon Dublin

Jouw legendarische 42,195 kilometers loop je in Dublin in een grote ronde. Daardoor keer je na afloop ook weer terug in het hart van Dublin, waar ’s morgens het startschot klonk.
Lees meerMarathon Dublin