Training

VO2max - Wat is jouw conditie?

VO2max

VO2max staat voor maximale zuurstofopname. Het refereert naar de hoeveelheid zuurstof die je lichaam in een minuut kan gebruiken. Het is een maatstaf voor je uithoudingsvermogen en kan voorspellend zijn voor jouw potentie als duursporter.
Lees meerVO2max
Hartslagzones - Volg je hart

Hartslagzones

Sporters kunnen hartslagzones aanhouden om meer uit hun training te halen zoals het verbeteren van de conditie of meer focus op het verbranden van vet. Hartslagzones zijn per persoon verschillend en moeten dan ook individueel worden bepaald.
Lees meerHartslagzones

Loopanalyse

Effectief en blessurevrij hardlopen Loopanalyse Keisport helpt om jouw hardloopprestaties te optimaliseren en risico op blessures te minimaliseren. Met behulp van video en speciale drukzolen wordt een uitgebreide check gedaan van je techniek. Snelmenu: loopanalyse Wat is een loopanalyse? Waarom…

Lees meerLoopanalyse
Bikefitting - Vind de ideale fietspositie

Bikefitting

Als je op de fiets zit wil je optimaal genieten en blessurevrij presteren. Een goede fietspositie is dan essentieel. Een comfortabele houding waarbij je je spierkracht optimaal omzet in pedaalkracht.
Lees meerBikefitting
Trainen op hartslag- Verbeter jouw prestaties

Trainen op hartslag

Trainen op hartslag geeft aan hoe intensief een sportactiviteit is en hoe hard je lichaam moet werken om het vol te houden. Gericht trainen doe je op hartslag, in de juiste zones en voor de juiste duur.
Lees meerTrainen op hartslag