Golf

Duik in de wereld van golf met onze waardevolle tips, onmisbare uitrusting en een overzicht van de beste golfbanen en merken. Bereid je voor op een swingende ervaring op de mooiste fairways ter wereld. Golf is een prachtige sport met veel diepgang en traditie. Of je nu net begint of een ervaren speler bent, het verkennen van de vele aspecten van golf draagt bij aan een rijke ervaring op de baan.⛳🏌️‍♂️

Ontdek: golfbanen, golfhotels, golftips

Golftassen - Optimaal voorbereid op elke hole

Tips golftas kopen

Het kiezen van de juiste golftas is essentieel voor een comfortabele en georganiseerde golfervaring. In dit artikel delen we enkele handige tips die je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte golftas voor jouw spel.
Lees meerTips golftas kopen

Golfbanen Aruba

Onvergetelijke golfervaring Golfbanen Aruba Aruba beschikt over geweldige golfbanen waardoor het eiland een erg geliefde golfbestemming is. Aruba heeft voor iedereen een plek op de green. Bekijk bij TUI Snelmenu: golfbanen Aruba 3 golfbanen op Aruba Waarom golfen op Aruba…

Lees meerGolfbanen Aruba

Zugspitz Resort

Bij Hotel Zugspitz Resort ****s in Ehrwald draait alles om jouw comfort en tevredenheid. Zij verwelkomen je graag voor een onvergetelijk verblijf in deze prachtige regio.
Lees meerZugspitz Resort

Beginnen met golf

Ben je van plan om te leren golfen? Dat is zeker een leuk idee, want golf is niet voor niets erg populair in ons land. Wij helpen wij je graag met diverse nuttige tips voor je golf.
Lees meerBeginnen met golf