Sportgids

Voel de spanning van een perfecte swing bij golf, en laat je energie stromen tijdens een verfrissende hardloopsessie. We nemen je mee op een reis in de majestueuze bergen, waar je op de mountainbike de paden verkent, skiën de hellingen betovert, en trailrunning je hart sneller doet kloppen. Bij Keisport geloven we dat bewegen niet alleen een activiteit is, maar een manier van leven! 🌟🏃‍♂️🏄‍♀️⛷️🚵‍♂️🏌️‍♀️🤿 #FitNaarBuiten

Sporten: duiken, fitness, golf, hardlopen, kitesurfen, mountainbiken, skiën, trailrunning, wielrennen

Golftassen - Optimaal voorbereid op elke hole

Tips golftas kopen

Het kiezen van de juiste golftas is essentieel voor een comfortabele en georganiseerde golfervaring. In dit artikel delen we enkele handige tips die je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte golftas voor jouw spel.
Lees meerTips golftas kopen

Brooks Defyance

De Brooks Defyance is een neutrale hardloopschoen en verzekerd je van een soepele rit. Deze hardloopschoen is een uitstekende keuze voor hardlopers die op zoek zijn naar stabiliteit, comfort en duurzaamheid.
Lees meerBrooks Defyance
Marathon Two Oceans

Marathon Two Oceans

De Two Oceans marathon ultramarathon van 56 km of halve marathon die jaarlijks op Paaszaterdag in Kaapstad plaatsvindt en het parcours loopt langs de kust van zowel de Indische- als de Atlantische Oceaan loopt.
Lees meerMarathon Two Oceans
Marathon Londen - De marathon die iedereen wil lopen!

Marathon Londen

Over de Tower Bridge, langs de Thames, London Eye en Big Ben tot aan de finish voor Buckingham Palace. Deze marathon over een grotendeels vlak parcours vergeet je nooit meer!
Lees meerMarathon Londen
Marathon Chicago - Boek met startbewijs

Marathon Chicago

De start en finish zijn in het hart van de stad, met honderdduizenden toeschouwers die je toejuichen. Het parcours is vlak waardoor een snelle eindtijd hier heel goed mogelijk is.
Lees meerMarathon Chicago
Marathon Tokyo - Top 10 snelste marathons

Marathon Tokyo

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol uitdaging, triomf en inspiratie bij de Tokyo Marathon. Langs iconische bezienswaardigheden zoals de majestueuze Imperial Palace en de futuristische Tokyo Tower.
Lees meerMarathon Tokyo