Activiteiten

Ontdek onze uitgebreide selectie van activiteiten, variërend van adembenemende duiklocaties tot uitdagende fietsroutes, van schilderachtige golfbanen tot spannende halve marathons. Van het trotseren van de golven op kitespots tot het overwinnen van de uitdagende marathons en mtb-routes, Keisport biedt een schat aan informatie en inspiratie voor elke avonturier.

Ontdek: duiklocaties, fietsroutes, golfbanen, halve marathons, kitespots, marathons, mtb-routes, skigebieden

Mont Ventoux fietsen - De reus van de Provence

Mont Ventoux fietsen

De Ventoux fietsen is waarschijnlijk na de Alpe d’Huez de beroemdste fietsberg voor veel Nederlanders en Belgen. De klim is lang, steil en vol met historie. De wind maakt de beklimming zelfs nog zwaarder.
Lees meerMont Ventoux fietsen
Skigebied Achenkirch - Ideaal voor gezinnen

Skigebied Achensee

Ontdek het betoverende skigebied van Achensee, waar besneeuwde toppen en uitgestrekte pistes wachten op skiërs en snowboarders. Geniet van een onvergetelijke wintersportervaring te midden van adembenemende Alpenlandschappen.
Lees meerSkigebied Achensee
Duiken op Malta - Duikparadijs in Europa

Duiken op Malta

Kraakhelder water van de Middellandse Zee, onderwatergrotten, verzonken schepen en kleurrijke zeebewoners; Malta is een waar duikparadijs in Europa. Het zicht kan hier wel oplopen tot 40 meter.
Lees meerDuiken op Malta
Duiken in Egypte - Groot blauw paradijs

Duiken in Egypte

Tijdens een duikvakantie in Egypte voel je je letterlijk als een vis in het water. De Rode Zee is een fascinerende samensmelting van factoren: de prachtige koraalriffen en het helderblauwe water.
Lees meerDuiken in Egypte