Etixx Sport Hydro Tabs Rasberry

De bruistablet is eenvoudig toe te voegen aan je bidon en is voorzien van een lekkere Raspberry smaak. Perfect voor het sporten tijdens warme weersomstandigheden of voor sporters die gevoelig zijn voor zweten.

Categorie:

De Etixx Sport Hydro Tab is een caloriearme bruistablet en zorgt voor een optimale hydratatie voorafgaand of tijdens het sporten. De bruistablet is eenvoudig toe te voegen aan je bidon en is voorzien van een lekkere Raspberry smaak. Perfect voor het sporten tijdens warme weersomstandigheden of voor sporters die gevoelig zijn voor zweten.

De Hydro Tabs van Etixx sportvoeding zijn zeer geschikt voor sporters die optimaal gehydrateerd willen sporten zonder extra calorieën te moeten innemen. De bruistabletten zijn caloriearm en bevatten geen toegevoegde suikers. Tijdens het sporten in warme weersomstandigheden verlies je vocht door middel van zweten. Hierbij verlies je ook belangrijke elektrolyten zoals natrium, kalium, magnesium, calcium en chloride. De Etixx sportdrank tabs zal de verloren elektrolyten razendsnel aanvullen tijdens het sporten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etixx Sport Hydro Tabs Rasberry” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *